torstai 11. tammikuuta 2018

RV 34: pinna kireällä

34 raskausviikkoa täynnä. Mun maha on VAL-TA-VA. Ja sitä pitäisi kasvatella vielä kuukauden verran. Kuinka suureksi voi ihmisen maha kasvaa?

Vointi on ihan hyvä vaikka olenkin ollut vähän flunssainen jo useamman viikon. Kolotuksia ei ole edes sen vertaa kuin viikko sitten, mutta huomaan pinnani lyhentyneen. Vähän väliä ärsyttää, mikä milloinkin. Tänä aamuna heitin aamupalamarjani pitkin lattioita ja meinasin alkaa vollottaa. Totesin kuitenkin, että ihan rehellinen vitutus on tähän väliin tarkoituksenmukaisempi tunnetila kuin itsesääli.

Vauvan liikkeet alkavat olla aika mojovia, mikä on tietysti hyvä juttu. Nukahtamisen se tekee kuitenkin melko hankalaksi, ja päivärytmini heittää häränpyllyä. Katselen yöt sarjoja Netflixistä ja roikun netissä, nukahdan joskus aamuyöstä ja herään kun alkaa jo hämärtää. Ei hyvä. Enkä saa mitään aikaiseksi. Piti pakkailla sairaalakassi valmiiksi, edistää muutamaa remppaprojektia, rakennella vaipanvaihtopiste ja suunnitella vauvankamojen säilytyssysteemi, ulkoilla raikkaassa talvisäässä ynnä muuta tervehenkistä. Paskanmarjat. Mutta on täällä jotain edistystäkin tapahtunut: meillä on vaunut, huraa! Yritän saada niistä juttua aikaseksi viimeistään viikonloppuna.

Kaiken kaikkiaan mennyt viikko on siis ollut jokseenkin... no, plääh. Mieltäni piristi kuitenkin suuresti, kun kävimme tänään vanhojen hyvien ystävien kanssa syömässä. Teki kauheen hyvää keskittyä välillä johonkin muuhun kuin omaan napaan (hehe). Syöminkien jälkeen sainkin jonkin ihme energiapiikin, ja touhuilin innoissani sitä-sun-tätä. Toivotaan, että tuleva viikko menee näissä leppoisimmissa tunnelmissa.

- meiramiina




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti