perjantai 24. elokuuta 2018

Tonni täynnä!


Vilkaisin Bloggerin tilastoja ja ilahduin huomatessani, että blogiani on käyty lukemassa jo yli tuhat kertaa. Siis wau! Luetuimmat jutut ovat Peltikaapin maalaus kalkkimaalillaTSI: unipesä vauvalle ja Kestovaipat ja villahousut. Osa klikkauksista on toki omia selailujani enkä tiedä miten tuo lukumäärä tarkalleen muodostuu, mutta se nyt ainakin on selvää, että näitä mun juttuja lukee joku muukin kuin Ukkonen.

Nyt mua sitten kiinnostaisikin tietää, että kuka tätä minun blogiani lukee ja miksi. Olisin ikionnellinen, jos viitsisit kommentoida vaikka vain ihan lyhyesti, että miten löysit blogini pariin ja millaisista aiheista haluaisit lukea jatkossa.  Kehitysehdotuksiakin saa esittää!

Jos olet meidän live-elämän tuttu tai tunnistat minut muista yhteyksistä, minulla on tärkeä pyyntö: kunnioitathan pikkutyypin yksityisyydensuojaa, etkä paljasta minun tai perheenjäsenteni nimiä tai asuinpaikkaamme. Haluan pitää blogini anonyyminä, jotta voin kirjoittaa vaikeistakin aiheista avoimesti mutta pikkutyypin oikeuksia polkematta. Tästä syystä blogissa ei tulla koskaan näkemään meidän kasvokuvia tai nimiä. Saatte siis ihailla päättömiä potretteja jatkossakin. ;)

Ihanaa että löysit tiesi tänne, toivottavasti tykkäät!

– meiramiina

4 kommenttia:

  1. Kommentoin nyt monta juttua samalla kertaa :) Luen blogiasi säännöllisen epäsäännöllisesti, usein tulee luettua sitten monta juttua kerralla, kun tämä blogien lukemisen aika ylipäätään on välillä kovin kiven alla... Löysin muistaakseni raskausaikana tänne jostain (?), meillä on melkein samanikäiset lapset. Käsityö- ja kestoiluaiheet kiinnostaa :) Palautteena, että mobiilissa sivu ei toimi kovin hyvin. Jotkut blogger-blogit muuttuvat automaattisesti kännykällä lukiessa isompitekstisiksi jne, tätä täytyy vieritellä ja zoomailla, hmm. Pitääköhän kirjoittajan jotenkin sallia mobiiliyhteensopivuus ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taisin kommentoida sun unipesää, kun otin siitä mallia, ja siitä se sitten lähti. :)

      Kiitos tiedosta, mä selaan itse vaan läppärillä niin en ole hoksannutkaan ettei näkymä välttämättä mobiilissa toimi! Täytyypä tutkia mitä asialle voisi tehdä.

      Kestoilua ja käsitöitä on jo pääkopassa hautumassa, niitä on siis taatusti tulollaan! :)

      Poista
    2. Löysin asetuksista täpän mobiiliversioon, miltäs nyt näyttää?

      Poista
  2. Nyt toimii mobiilissa ihan tosi hyvin ja fiksusti! Jes, hyvä kiitos :)

    VastaaPoista