maanantai 25. maaliskuuta 2019

TSI: virkatut hedelmät ja juurekset


Taaperoinen on erittäin kiinnostunut keittiöleikeistä. Löysimme hänelle kirpparilta vitosella (!) Brion hyväkuntoisen leikkihellan. Leikkiherkut päätin virkata ihan ite.


Tein villalangasta, kun sitä sattui olemaan kaapissa. Langat on keränperiä sitäsuntätä, enimmmäkseen kai 7-veljestä tai Nallea. Koukku oli muistaakseni kokoa 3. Täytetty vanulla. Jos oikein siistejä herkkuja haluaisi tehdä, niin kannattaisi ehkä valita merseroitua puuvillaa.


Inspiraatioboosti löytyi NukkuPöllö-blogista (aivan ihania leikkiherkkuja, kannattaa kurkata kuvat). Porkkanoiden, punajuuren ja palsternakan ohje löytyi Marttojen sivuilta. Appelsiinilohkot tein Prinsessajuttu-blogin ohjeella, paitsi että en laittanut niihin mitään täytettä. Päärynöiden ja banaanien ohje löytyi Garnstudio-sivustolta. Tapani mukaan oioin ohjeissa ja tein joitain kohtia vähän omalla tyylillä. Muutamia laskuvirheitäkin taisi tulla, mutta sepä ei haittaa mitään: on ne oikeatkin juurekset joskus vähän vänkyröitä. Sikäli näitä oli ihanan leppoisa virkkailla. Paitsi banaania, siitä tulee ihan oudon mallinen jos menee laskuissa sekaisin. Se olikin näistä haastavin virkattava.


Tämä oli kiva pikku projekti! Pikkutyyppikin oli leikkiruoista ihan innoissaan. Hänen suosikkinsa on tuo hieman epämääräisen näköinen palsternakka. Äitin lemppari on päärynä, sitä oli tosi kiva virkata. Ostoskori löytyi Tigeristä eikä maksanut montaa euroa.

- meiramiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti