torstai 23. marraskuuta 2017

Lähtölaukaus

Haaveilin blogin aloittamisesta jo vuosia sitten, mutta omien tekeleiden julkaisu on tuntunut liian hurjalta ajatukselta - kuin asettaisin itseni, tekoni, ajatukseni ja elämäni maalitauluksi arvostelulle. Olen  kuitenkin opetellut elämään niin, ettei kritiikin ja epäonnistumisen pelko saa määrätä elämääni. Tämä blogikin on tuon elämänasenteen harjoittelua.

Ajattelen kirjoittamalla - pohdin, työstän, oivallan ja kasvan.  Muiden tekstejä lukiessa suhteutan omia pohdintojani toisen ajatusmaailmaan ja opin jotain uutta ihmisistä ja elämästä. Ehkä joskus mietin jotain sellaista, jota sinäkin mietit - ehkä voin antaa vinkkejä tai tarjota vertaistukea? Ihminen ihmiselle.

Elämä on ihmeellistä, välillä raskasta ja toisinaan rakasta - nyt ehkä enemmän kuin koskaan ennen: meille tulee vauva. <3 Blogini pyörii siis ainakin alkuun pitkälti odotuksen teemoissa. Ehkäpä kirjoitan myös kirppislöydöistä ja kierrätyksestä, remppaamisesta ja rintamamiestaloista, koirista tai käsitöistä - nämäkin ovat osa ihanan tavallista, ihmeellistä elämääni. Tervetuloa mukaan!

- meiramiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti